Društvo oseb z izgubo sluha Dolenjske in Bele krajineDružabno srečanje na bowlingu

V soboto, 6. septembra, smo organizirali družabno srečanje s športnim pridihom za uporabnike društva gluhih in naglušnih Dolenjske in Bele krajine. Tokrat smo se dobili v Trebnjem, kjer imajo največji bowling center na Dolenjskem. V spodnjih prostorih imajo kar 6 bowling stez, zgoraj pa imajo ogromno restavracijo. Zbralo se nas je čez trideset, tako da je bilo vzdušje zelo veselo in raznoliko. Člani so lahko s seboj pripeljali tudi svoje najbližje, zato so se lažje sprostili in bolje zabavali. Pred nastopom smo se preobuli v čevlje za bowling. Polovica članov se še ni pomerila v tem šport, zato smo jim tudi razložili potek igre ter jim omogočili krajši trening pred samo tekmo. Razdelili smo se v ekipe ter odigrali dve serije metov, na koncu pa se je šest najboljših pomerilo še med sabo, tako da smo dobili tri zmagovalne igralce. Vzdušje je bilo tekmovalno, sproščeno, bilo je tudi veliko smeha in zabave na svoj račun. Člani so se po daljšem času spet lahko dobili skupaj, se pogovorili o veliko stvareh, si izmenjali koristne informacije, glavno pa je, da smo bili vsi zadovoljni z današnjim dnem. Vodstvo društva pa je prisotne informiralo o sprejetju pravilnika za tehnične pripomočke še v letošnjem letu in pogoje za pridobitev.

Po končanem tekmovanju smo se preselili v restavracijo, kjer smo razglasili zmagovalce. Najbolje se je odrezal Tomaž Hriberšek, sledil mu je Franci Fugina z drugim mestom, tretje mesto pa je zasedel Bojan Čustič. Žensk med zmagovalci letos ni bilo! Za nagrado so dobili simpatične keglje bowlinga ter praktično nagrado. Predstavniku Galaksije pa smo podarili majico našega društva. Čestitke zmagovalcem ter tudi vsem ostalim tekmovalcem. Veseli smo bili tudi novih članov, ki so prišli pogledat vzdušje in potek organizacije. Zaključek tega dne smo končali s slastnimi picami ter informativno anketo, ki je pokazala, da so bili z obliko druženja vsi zadovoljni. Poleg vesele družbe, si v bodoče želijo še podobnih srečanj, kjer naj bi bili vsi aktivni.

Miloš Avbar

page 0page 2page 3page 4page 5page 6

Iskanje

Kje smo

Glavni trg 11, 8000 Novo mesto

Uradne ure in kontakt

Ponedeljek   08:00 – 14:00

Torek          08:00 – 14:00

Sreda          10:00 – 12:00

                  14:00 – 16:00

GSM: 041 340 267

TEL: 07 332 47 77

dgnnm56@gmail.com

Klicni center za osebe z okvaro sluha

URL: Klicni center

GSM: 031 777 600

Zahvala

Zahvaljujemo se vsem, ki ste v letu 2019 podarili 0.5 % dohodnine. Naprošamo občane, da darujejo Društvu oseb z izgubo sluha Dolenjske in Bele krajine.

Sofinancerji

FIHO

 logo gns

monm

 

 

Občina Metlika grb Občina Semič grb

    Metlika            Semič

Občina Šentjernej grb Obcina Mirna

  Šentjernej         Mirna

Obcina Skocjan grb Obcina Sentrupert

  Škocjan         Šentrupert

Obcina Straza dolenjsketoplice

   Straža           Dol. Toplice

 Obcina Crnomelj Obcina Trebnje grb

  Črnomelj          Trebnje 

Občina Mirna Peč grb

   Mirna peč

Sledite nam

F1  Y

Kdo je na strani

Na strani je 80 gostov in ni članov .